Ingredientai

Konservuoti pomidorai savo sultyse 1 indelis
Konservuotos pupelės 1 indelis
Paprikos 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Konservuoti jelapenai (patiekti) 10 vnt.
Tarkuotas kietasis sūris (patiekti) 2 saujos
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Svogūną ir papriką supjaustome kubeliais, česnaką susmulkiname.

2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūno kubelius. Pakepiname. Tuomet dedame susmulkintą česnaką. Maišydami kepame kelias minutes ir dedame susmulkintą papriką.

3. Į keptuvę sudedame visus konservuotus produktus: pomidorus, avinžirnius, pupeles. Troškiname 10 min. Tuomet dedame susmulkintą aitrųjį pipirą, pilame pomidorų pastą, viską pagardiname prieskoniais.

4. Pakaitiname troškinį dar 15 minučių.

5. Ant kiekvienos porcijos viršaus dedame kelis avokado ir jelapeno gabalėlius, užbarstome tarkuoto kietojo sūrio.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai