Ingredientai

Varškė 500 g
Cukrus 5 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Miltai šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Varškę pertrinkite per sietelį, išsukite su kiaušiniais, cukrumi ir kepimo milteliais.

Maišant berkite miltus tiek, kad tešla neliptų prie rankų (būtų galima kočioti), bet vis dar būtų pakankamai minkšta.

Iškočiokite į 1 cm storio lakštą.

Supjaustykite rombais, įpjaukite rombų vidurį ir perkiškite vieną kamputį per vidurį.

Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Apiberkite cukraus pudros ir cinamono mišiniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai