Porcijos: 2

Minkšti, purūs ir labai gardūs – tokie yra varškės virtinukai su bananais. Pagaminami paprastai ir greitai. Varškės virtinukus su bananais siūlykite ir mažiems, ir dideliems – niekas neatsisakys.

Gaminimo eiga

  • Pirmiausiai į varškę įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.

  • Tuomet suberkite cukrų, vanilę bei druską ir įdėkite šakute sutrintą bananą.

  • Supilkite miltus ir išmaišykite. Turėtumėte gauti lipnią masę, iš kurios būtų galima formuoti virtinukus.

  • Tam iš tešlos pirmiausiai suformuokite pailgas juosteles, o po to supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

  • Sudėkite virtinukus į puode ant viryklės užvirtą vandenį ir virkite keletą minučių.

  • Štai ir viskas – virtinukus galite patiekti su uogienėmis, grietine, sirupais ar kitais mėgstamais priedais.

Recept dalijasi „Iki“