Ingredientai
Minkšti, purūs ir labai gardūs – tokie yra varškės virtinukai su bananais. Pagaminami paprastai ir greitai. Varškės virtinukus su bananais siūlykite ir mažiems, ir dideliems – niekas neatsisakys.
Gaminimo eiga
Pirmiausiai į varškę įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Tuomet suberkite cukrų, vanilę bei druską ir įdėkite šakute sutrintą bananą.
Supilkite miltus ir išmaišykite. Turėtumėte gauti lipnią masę, iš kurios būtų galima formuoti virtinukus.
Tam iš tešlos pirmiausiai suformuokite pailgas juosteles, o po to supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Sudėkite virtinukus į puode ant viryklės užvirtą vandenį ir virkite keletą minučių.
Štai ir viskas – virtinukus galite patiekti su uogienėmis, grietine, sirupais ar kitais mėgstamais priedais.
Recept dalijasi „Iki“