Ingredientai

Kefyras 1.5 stiklinės
Pienas 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite su kefyru.

2. Sūrį pertrinkite ir ištrinkite su pienu. Sumaišykite su kiaušinių plakiniu.

3. Pasūdykite, įmaišykite maltus džiūvėsėlius.

4. Masę sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo skardą. Ant viršaus užbarstykite maltų džiūvėsėlių ir užtarkuokite šalto sviesto.

5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

6. Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta