Ingredientai

Kiaušiniai 4 vnt.
Kefyras 1.5 stiklinės
Varškės sūris 200 g
Pienas 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Malti džiūvėsėliai 1 šaukštas
Malti džiūvėsėliai 1 šaukštas
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaušinius išplakite su kefyru.

Sūrį pertrinkite ir ištrinkite su pienu. Sumaišykite su kiaušinių plakiniu.

Pas„dykite, įmaišykite maltus džiūvėsėlius.

Masę sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo skardą. Ant viršaus užbarstykite maltų džiūvėsėlių ir užtarkuokite šalto sviesto.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu