Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 1 pakelis
Varškė 400 g
Grietinė 2 šaukštai
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Migdolų miltai 2 šaukštai
Migdolai 1 sauja
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į apvalų blyną. Svarbiausia, kad tešla nebūtų labai plona.

Blyną dėkite į apvalią, kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą. Kraštus užrieskite (turi būti užriesti bent 3-4 cm.).

Į varškę supilkite cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, suberkite migdolų miltus ir labai gerai išplakite iki vientisos tyrės.

Varškės masę supilkite ant paruošto pagrindo.

Kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Ant iškepto pyrago užbarstykite smulkintų migdolų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai