Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Miltai 1.5 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Grietinėlė 1 stiklinė
Cinamonas 1 šaukštelis
Citrinų sultys 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštas
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Išsukti sviestą su cukrumi.

Įmušti kiaušinį ir suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska.

Išmaišyti tešlą, kad taptų vientisa, ir padengti ja riebalais išteptos 26 cm skersmens formos dugną bei kraštus.

Išdėlioti ant papločio nuvarvintus ananasų gabaliukus.

Varškę sumaišyti su grietinėle, kiaušiniu, cinamonu, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei citrinų sultimis ir užpilti ant ananasų gabaliukų.

Apibarstyti migdolais. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Patiekti ataušusį, geriausiai netgi kitą dieną.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis