Ingredientai

Cukrus 150 g
Kakavos milteliai 1 šaukštas
Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Krakmolas 2 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Sviestą ištirpinkite ir išsukite su cukrumi.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir kakava.

Į sviestą maišant berkite miltus. Gerai išminkykite.

Trečdalį tešlos atskirkite. Abu tešlos gabalus suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite porai valandų į šaldytuvą.

Įdarui išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Sudėkite grietinę, per sietelį pertrintą varškę ir labai gerai išsukite.

Suberkite krakmolą, išmaišykite.

Supilkite sultis ir išmaišykite.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.

Į kepimo formą burokine tarka sutarkuokite didesnį gabalą tešlos. Tolygiai paskirstykite ir švelniai suspauskite delnu.

Ant viršaus tolygiai užpilkite įdaro.

Ant įdaro viršaus tolygiai sutarkuokite mažesnį gabaliuką tešlos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis