Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 1 pakelis
Varškė 600 g
Sviestas 100 g
Grietinėlė 150 ml
Cukrus 5 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Kiaušiniai 1 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Šaldytą tešlą atšildykite ir lakštus padalinkite į dvi dalis. Abu iškočiokite tiek, kad tilptų į kepimo skardą ir būtų panašaus dydžio.

Vieną lakštą patieskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Varškę sutrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, grietinėle ir minkštu sviestu.

Varškės masę tolygiai užtepkite ant vieno tešlos lakšto.

Kitu lakštu uždenkite, užspauskite kraštus ir aptepkite kiaušinio plakiniu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba