Ingredientai

Cukrus 5 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Šaldytą tešlą atšildykite ir lakštus padalinkite į dvi dalis. Abu iškočiokite tiek, kad tilptų į kepimo skardą ir būtų panašaus dydžio.

Vieną lakštą patieskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Varškę sutrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, grietinėle ir minkštu sviestu.

Varškės masę tolygiai užtepkite ant vieno tešlos lakšto.

Kitu lakštu uždenkite, užspauskite kraštus ir aptepkite kiaušinio plakiniu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai