Ingredientai

Cukrus 1 stiklinė
Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 2 šaukštai
Bananai 3 vnt.
Cukraus pudra pagal skonį
Porcijos: 8
„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.

Gaminimo eiga

Cukrų su kambario temperatūros sviestu gerai išmaišome. Tuomet sumušame kiaušinius po vieną ir gerai išmaišydami.

Sumušus visus kiaušinius ir viską gerai išmaišius, maišydami suberiame miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Masę gerai išmaišome.

Sudedame varškę ir viską vėl gerai išmaišome. Kepimo formą patepame sviestu ir sudedame pusę tešlos.

2 bananus sulaužome stambiais gabaliukais ir sudedame ant tešlos.

Suberiame pusę aviečių, uždedame likusį tešlos sluoksnį. Ant viršaus sudedame likusias avietes ir sulaužome likusį bananą.

Kekso viršų apibarstome avižų dribsniais. Kepame orkaitėje maždaug 45 minutes.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai