Ingredientai
Varškės kamuoliukus su sūdyta lašiša rekomenduoja dietistė Indrė Trusovė. „Lašiša yra ypatingai maistingas produktas, kuris rekomenduojamas, kai norima valgyti ne tik skaniai, bet ir subalansuotai. Ši žuvis yra turtinga savo vitaminais ir mikroelementais, joje aptinkamas didžiausias omega-3 riebalų rūgščių, galinčių padėti palaikyti gerą smegenų veiklą, gerinti atmintį bei stiprinti širdies sveikatą, kiekis“, – apie lašišos naudą kalba I. Trusovė. Varškės kamuoliukus su sūdyta lašiša patiekite iškart.
Gaminimo eiga
Gerai pertrinkite varškę, susmulkinkite lašišą ir sutrinkite česnaką.
Visus ingredientus sumaišykite ir drėgnomis rankomis formuokite kamuoliukus.
Kiekvieną kamuoliuką dėkite ant agurko griežinėlio, papuoškite sezamo sėklomis, bazilikais.
Receptu dalijasi „Maxima“