Ingredientai
Varškė
200
g
Kietasis sūris
100
g
Cukrus
200
g
Miltai
200
g
Sviestas
150
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Vanilės ekstraktas
0.5
šaukštelio
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Džiovintos slyvos
50
g
Porcijos: 12
Už receptą dėkojame skaitytojai Inutei.
Gaminimo eiga
Ištirpinkite sviestą.
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Į kiaušinius sudėkite per sietelį pertrintą varškę, smulkiai sutarkuotą kietąjį sūrį, vanilę ir kepimo miltelius.
Supilkite atvėsintą sviestą ir gerai išmaišykite.
Suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite.
Suberkite smulkiai supjaustytas džiovintas slyvas ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilstykite į keksiukų formeles (nepripilkite pilnų, iki viršaus turi likti piršto pločio tarpas).
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Papuoškite glajumi, pabarstukais ar šokolado gabaliukais.
Atsiliepimai