Ingredientai

Varškė 200 g
Kietasis sūris 100 g
Cukrus 200 g
Miltai 200 g
Sviestas 150 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Džiovintos slyvos 50 g
Porcijos: 12
Už receptą dėkojame skaitytojai Inutei.

Gaminimo eiga

Ištirpinkite sviestą.

Kiaušinius išplakite su cukrumi.

Į kiaušinius sudėkite per sietelį pertrintą varškę, smulkiai sutarkuotą kietąjį sūrį, vanilę ir kepimo miltelius.

Supilkite atvėsintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite.

Suberkite smulkiai supjaustytas džiovintas slyvas ir gerai išmaišykite.

Tešlą supilstykite į keksiukų formeles (nepripilkite pilnų, iki viršaus turi likti piršto pločio tarpas).

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Papuoškite glajumi, pabarstukais ar šokolado gabaliukais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu