Ingredientai

Varškė 280 g
Špinatai 2 saujos
Kiaušiniai 2 vnt.
Kokosų pienas 8 šaukštai
Kietasis sūris 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Miltai 7 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į varškę įmuškite kiaušinius, sudėkite nuplautus špinatus, išmaišykite ir sutrinkite iki tyrės su elektriniu maisto trintuvu.

Suberkite miltus, smulkiai tarkuotą sūrį, pagardinkite druska ir išmaišykite.

Kepkite įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su česnakiniu jogurto padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba