Ingredientai
Liesa varškė
360
g
Maskarponės sūris
500
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukrus
5
šaukštai
Grietinėlės skonio pudingas
2
pakeliai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Pienas
0.5
stiklinės
Kepimo milteliai
0.5
šaukštelio
Druska
žiupsnelis
Uogos
sauja
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo, baltymus su druska iki putų. Pudingo miltelius išmaišykite su pienu. Varškę išmaišykite su maskarpone, supilkite pudingo masę, išmaišykite trynius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir galiausiai - baltymus.
2. Sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 23 cm skersmens skardą nusegamais šonais. Kepkite 160 laipsnių orkaitėje maždaug valandą. Jei kepinio viršus ruduoja per greitai, pridenkite folija.
3. Patiekite su trintomis uogomis.
Skanaus!
Atsiliepimai