Ingredientai

Cukrus 5 šaukštai
Grietinėlės skonio pudingas 2 pakeliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Pienas 0.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Uogos sauja
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo, baltymus su druska iki putų. Pudingo miltelius išmaišykite su pienu. Varškę išmaišykite su maskarpone, supilkite pudingo masę, išmaišykite trynius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir galiausiai - baltymus.

2. Sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 23 cm skersmens skardą nusegamais šonais. Kepkite 160 laipsnių orkaitėje maždaug valandą. Jei kepinio viršus ruduoja per greitai, pridenkite folija.

3. Patiekite su trintomis uogomis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas