Ingredientai

Miltai 300 g
Sviestas 200 g
Cukrus 150 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Varškė 500 g
Kondensuotas pienas 1 indelis
Kiaušiniai 3 vnt.
Krakmolas 1 šaukštas
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniu.

Po truputį įmaišykite miltus su kepimo milteliais.

Gerai išminkykite. Jei tešla kimba prie rankų, įberkite dar miltų.

Tešlą padalinkite į dvi dalis - didesnę ir mažesnę. Susukite į maistinę plėvelę ir dėkite valandai-dviem į šaldytuvą.

Varškę sutrinkite su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite krakmolą.

Didesnį gabalą tešlos sutarkuokite burokine tarka į sviestu išteptą formą ir tolygiai paskirstykite.

Supilkite įdarą.

Ant viršaus tolygiai sutarkuokite mažesnį tešlos gabalą ir ranka švelniai suspauskite.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai