Ingredientai
Kiaušiniai
3 vnt.
Cukrus
4 v. š.
Ryžiai
500 g
Pusriebė varškė
400 g
Vanilinis cukrus
1 a. š.
Kepimo milteliai
1 a. š.
Varškės apkepas su ryžiais – skanus ir sveikas patiekalas. Be to, jį pagaminti ne tik paprasta, o ir išlaidauti nereikės. Varškės apkepą su ryžiais patiekite su jogurtu, grietine, mėgstama uogiene.
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir sumaišykite su ryžiais, o į gautą masę įmaišykite varškę, druską ir kepimo miltelius.
Tuomet perkelkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Apkepą kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol iškils ir lengvai paruduos.
Receptu dalijasi „Maxima“