Varškės apkepas su ananasais – dar vienas receptas, kokį verta įsiminti. Minkštas ir purus, o jau aromatas – dieviškas. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Visus ingredientus, išskyrus ananasą, sumalkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės.

2. Ananasą supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į varškės masę.

3. Supilkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 45–60 min.

4. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais, cukraus milteliais ir mėgstamomis uogomis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai