Varškės apkepą galima valgyti ryte, perpiet ir vakarienei. Ir jį ne veltui mėgsta tiek dideli, tiek maži – purus, drėgnas ir lengvas varškės apkepas nepalieka abejingų.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius, cukrų, didžiąją dalį IKI varškės, IKI pieną, druską, kepimo miltelius sumalkite rankiniu trintuvu.

2. Įmaišykite IKI manų kruopas, likusią varškę ir lydytą sviestą.

3. Masę verskite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 160 °C temp. apie 40 min.

4. Ištraukite apkepą iš orkaitės ir leiskite 10 min. atvėsti.

5. Patiekite su trintomis uogomis arba mėgstama uogiene.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai