Ingredientai
Varškė
600
g
Cukrus
150
g
Sviestas
200
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Migdolai (malti)
100
g
Manų kruopos
50
g
Razinos
150
g
Citrinų sultys
3
šaukštai
Citrinos žievelė
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Razinas išmirkykite ir nusunkite.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Suberkite per sietelį pertrintą varškę ir išmaišykite.
Sudėkite kiaušinių trynius, išmaišykite.
Suberkite manų kruopas, maltus migdolus, citrinos žieveles, razinas, supilkite citrinos sultis. Gerai išmaišykite.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į tešlą.
Varškės masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.
Galite apibarstyti cukraus pudra.
Atsiliepimai