Ingredientai

Varškė 600 g
Cukrus 150 g
Sviestas 200 g
Kiaušiniai 4 vnt.
Migdolai (malti) 100 g
Manų kruopos 50 g
Razinos 150 g
Citrinų sultys 3 šaukštai
Citrinos žievelė 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Razinas išmirkykite ir nusunkite.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.

Suberkite per sietelį pertrintą varškę ir išmaišykite.

Sudėkite kiaušinių trynius, išmaišykite.

Suberkite manų kruopas, maltus migdolus, citrinos žieveles, razinas, supilkite citrinos sultis. Gerai išmaišykite.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į tešlą.

Varškės masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.

Galite apibarstyti cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose