Ingredientai

Kefyras 1 stiklinė
Miltai 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cukrus 2 šaukštai
Razinos 1 sauja
Cinamonas 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Razinas ir slyvas užpilkite karštu vandeniu. Kai atvės nusunkite, slyvas smulkiai supjaustykite.

Manų kruopas užpilkite kefyru ir palikite 10 minučių.

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų su druska. Trynius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Varškę sutrinkite ir sumaišykite su manais ir kefyru. Suberkite miltus ir išmaišykite.

Sudėkite trynius ir gerai išsukite.

Sudėkite ir išmaišykite baltymus.

Suberkite razinas ir slyvas.

Gerai išmaišykite ir masę sukrėskite į sviestu pateptą kepimo indą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Ištraukus apiberkite cinamonu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Orkaitėje kepti artišokai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Orkaitėje kepti artišokai

Bananų duonos pusryčių dubenėlis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Bananų duonos pusryčių dubenėlis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas