Ingredientai
Mėgstate taupyti savo laiką ir gaminti kelioms dienoms? Būtent toks yra ir šis varškės apkepas! Aktyvaus gaminimo laiko – vos kelios minutės, o tada belieka sulaukti, kol orkaitė likusį darbą padarys už jus. Varškės apkepą skanu valgyti vieną ar su mėgstama duona.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius dideliame dubenyje išplakti su prieskoniais. Sudėti varškę ir gerai viską išmaišyti.
2. Susmulkinti pomidorus kubeliais, jei špinatai dideli, – pasmulkinkite ir juos. Sudėti į varškės masę, suberti tarkuotą sūrį ir dar kartą gerai viską išmaišyti.
3. Visą masę sudėti į kepimo popieriumi išklotą kekso skardą ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
PATARIMAS:
apkepą skanu valgyti vieną ar šalia patiekti mėgstamos duonos. O valgydami apkepą antrą dieną, galite jį apkepinti keptuvėje arba pašildyti mikrobangų krosnelėje.
Receptu dalijasi tinklaraščio „5produktai“ autorė Roma Labžentė