Ingredientai
Sviestas
180
g
Cukrus
200
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Jogurtas natūralus
150
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Varškė
500
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukrus
200
g
Citrinų sultys
50
ml
Krakmolas
2
šaukštai
Vanilinis cukrus
pagal skonį
Aguonos
150
g
Porcijos: 8
Romantiškam vakarui tinkantis pyragėlis.
Gaminimo eiga
Iš nurodytų produktų užmaišome tešlą, kad būtų grietinės tirštumo. Ketvirtadalį nupilame, įdedame šokoladinės kakavos ir dar truputį miltų. Išsukame. Tešla turi būti kieta.
Kepimo skardą ištepti sviestu, supilti šviesią tešlą. Tada supilti pusę varškės masės. Iš tamsios tešlos padaryti rutuliukus ir sudėti ant viršaus. Supilti likusią varškės masę neskubant, kad į tarpus tarp rutuliukų pakliūtų varškės ir jie nesusiliestų. Viršų barsčiau migdolų drožlėmis. Dėti į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepti 40-50 min. Skanaus!!!
Atsiliepimai