Ingredientai

Miltai 1 stiklinė
Pienas 0.5 stiklinės
Kefyras 0.5 stiklinės
Varškė 0.5 stiklinės
Bananai 1 vnt.
Razinos sauja
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4
Varškėčius ruošiame, kai norisi lengvo patiekalo. O ir iškepti juos neužtrunkama. Varškėčius patiekite su medumi ar jogurtu, mėgiamomis uogomis.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite su pienu ir kefyru.

2. Įberkite žiupsnelį druskos ir po truputį įmaišykite miltus.

3. Varškę sutrinkite ir įmaišykite į tešlą.

4. Bananus smulkiai supjaustykite, sutrinkite ir įmaišykite į tešlą.

5. Suberkite razinas ir išmaišykite.

6. Jei tešla per skysta, įdėkite dar šaukštą miltų. Jei per kieta, įpilkite šlakelį pieno.

7. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

8. Patiekite su skystu medumi.

Skanaus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai