Ingredientai

Miltai 1 puodelis
Cukrus 3 šaukštai
Druska 0.5 vnt.
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Razinos 1 puodelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į dubenį suberkite varškę, miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite elektriniu plakikliu.

2. Įpilkite išmirkytas razinas, supilkite vanilės ekstraktą ir šaukštu gerai išmaišykite (tešla turėtų gautis gana skysta-minkšta).

3. Kabinkite šaukštu, dėkite į miltus, apverskite ir suplokite delnu.

4. Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

5. Patiekite su uogomis, medumi ir grietine, išsukta su cukrumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Mini blynai pusryčiams
Lengvai paruošiamas
20 min.

Mini blynai pusryčiams

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais