Ingredientai

Varškė 600 g
Bulvės 400 g
Miltai 100 g
Sviestas 60 g
Druska pagal skonį
Kmynai 2 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Šaltas virtas bulves sumalkite kartu su varške.

Supilkite ištirpintą sviestą, pagardinkite druska, kmynais, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Formuokite varškėčius ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla