Ingredientai
Varškė
1
kg
Sviestas
100
g
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
5
vnt.
Manų kruopos
5
šaukštai
Razinos
2
saujos
Vanilinis pudingas
1
pakelis
Grietinė
100
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sviestą ištipinkite ir atvėsinkite. Razinas gerai nuplaukite.
Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su cukrumi bei grietine.
Kiaušinius išplakite ir supilkite į varškę. Suberkite manų kruopas, vanilinio pudingo miltelius, razinas, tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.
Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą išardomą kepimo skardą ir dekite į įkaitintą iki 180 C laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug valandą.
Atsiliepimai