Ingredientai

braškių 4 vnt.
meliono 1 riekelė
kivio 1 vnt.
obuolio 1 vnt.
šilauogių 1 sauja
cinamono 0.25 a. š.
cukraus sirupo 1 v. š.
kokosų drožlių 3 v. š.
graikiško jogurto 8 v. š.
mėtos 1 šakelė
citrinos žievelės 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite braškes ir obuolius gabaliukais, melioną ir kivį – griežinėliais. Pjaustytus vaisius suberkite į dubenėlį, dėkite šilauoges, cinamoną, cukraus sirupą, 2 šaukštus kokosų drožlių ir viską išmaišykite.

2. Į deserto indelius dėkite graikišką jogurtą, vaisius ir uogas, užberkite kokosų drožlių, papuoškite mėtos lapeliais ir įtarkuokite citrinos žievelės.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai