Ingredientai
braškių
4
vnt.
meliono
1
riekelė
kivio
1
vnt.
obuolio
1
vnt.
šilauogių
1
sauja
cinamono
0.25
a. š.
cukraus sirupo
1
v. š.
kokosų drožlių
3
v. š.
graikiško jogurto
8
v. š.
mėtos
1
šakelė
citrinos žievelės
1
vnt.
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite braškes ir obuolius gabaliukais, melioną ir kivį – griežinėliais. Pjaustytus vaisius suberkite į dubenėlį, dėkite šilauoges, cinamoną, cukraus sirupą, 2 šaukštus kokosų drožlių ir viską išmaišykite.
2. Į deserto indelius dėkite graikišką jogurtą, vaisius ir uogas, užberkite kokosų drožlių, papuoškite mėtos lapeliais ir įtarkuokite citrinos žievelės.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai