Ingredientai

Varškė 9% riebumo 500 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Miltai 250 g
Cukrus 5 šaukštai
Porcijos: 12
Receptu dalijasi tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Gaminimo eiga

1. Sutrinkite varškę, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų.

2. Suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.

3. Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kamuoliukus ir virkite įkaitintame aliejuje and vidutinės kaitros.

4. Išvirusias spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.

5. Apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai