Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 3 pakeliai
Varškė 300 g
Grietinėlė 200 ml
Cukrus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 8
Šį lengvą receptą labai smagu ir patogu ruošti kartu su vaikais.

Gaminimo eiga

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Plakant įmaišykite varškę, kad pasidarytų puri varškės tyrė.

Ant didelės lėkštės iš sausainių sudėliokite pagrindą.

Aptepkite jį apie 1 cm storio varškės sluoksniu.

Ant varškės dėkite sausainių sluoksnį, ant jų vėl varškės ir taip sluoksniuokite, kol pasibaigs sausainiai ir varškė.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite valandai į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba