Ingredientai

Sluoksniuota tešla 1 vnt.
Tunas konservuotas savo sultyse 200 g
Garstyčios 2 šaukšteliai
Majonezas 2 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Grietinė 100 ml
Fermentinis sūris 80 g
Pomidorai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Tešlą įdėkite į kepimo skardą ant kepimo popieriaus. Pabadykite tešlos paviršių šakute.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, kepkite tešlos lakštą 10 min. Tešla neturi būti galutinai iškepusi.

Tuną iš skardinės (be skysčio) sutrinkite šaute, sumaišykite su majonezu, įberkite druskos, pipirų.

Ant tešlos pagrindo labai plonu sluoksniu užtepkite garstyčių, paskui tolygiai užtepkite tuno masę.

Sumaišykite grietinę su kiaušiniais, suberkite tarkuotą sūrį. Užpilkite šią masę ant pyrago viršaus.

Pomidorus supjaustykite plonomis juostelėmis, užberkite ant viršaus.
Kepkite pyragą orkaitėje (180 C) 20 – 30 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba