Ingredientai

Morkos 400 g
Ryžiai 400 g
Razinos 2 saujos
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite aliejuje, kol apskrus.

2. Suberkite kartu su likusiu aliejumi keptuvėje į ketaus metalo puodą ir apibarstykite druska ir pipirais.

3. Morkas sutarkuokite ir apkepkite aliejuje, kol gražiai apskrus.

4. Suberkite ant keptos kiaulienos ir apibarstykite druska ir pipirais.

5. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, kol gražiai apskrus.

6. Suberkite ant morkų ir uždėkite per pusę perpjautas česnakų galvas (nuimkite tik sausas luobeles ir nuplaukite).

7. Supilkite kelis kartus šaltame vandenyje perplautus ryžius.

8. Užpilkite vandens tiek, kad apsemtų ryžius per 2 pirštus.

9. Pabarstykite druska, pipirais. Užbarstykite razinomis ir smulkiai pjaustytais džiovintais abrikosais.

10. Puodą uždenkite ir pašaukite valandai į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

11. Plovą sumaišykite ir patiekite su raugintais agurkais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis