Ingredientai

Grybai 2 šaukštai
Majonezas 1.5 šaukšto
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite per pusę ir išimkite trynį.

2. Smulkiai supjaustytą šoninę apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais.

3. Smulkiai supjaustykite išmirkytus ir apvirtus džiovintus grybus.

4. Trynius, keptą šoninę ir trynius sumaišykite su majonezu.

5. Įdarykite baltymų puseles.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Greitas šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitas šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai

Įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
25 min.

Įdaryti kiaušiniai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas