Ingredientai

Baklažanai 2 vnt.
Konservuotas tunas 2 indeliai
Pomidorai 4 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baklažanus perpjaukite pusiau, išskobkite ir supjaustykite minkštimą.

Tuną nusunkite.

Pomidorus smulkiai supjaustykite, sūrį sutarkuokite.

Baklažanų minkštimą, pomidorus, tuną ir sūrį sumaišykite su majonezu.

Įdarą dėkite į baklažanų puseles.

Sudėkite į kepimo indą vienas šalia kito, kad nepakryptų į kurį nors šoną.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla