Tuno užtepėlė – puikus pagardas mėgstantiems žuvį. Galima tepti ant duonos, o galima valgyti su daržovėmis. Prieš patiekdami į stalą tuno užtepėlę apibarstykite krapais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min. ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 °C temp. 10–12 min.

2. IKI tuną nukoškite ir sumaišykite su majonezu ir pipirais. Gerai sutrinkite rankiniu trintuvu.

3. Į gautą užtepėlę įmaišykite smulkintą mėlynąjį svogūną.

4. Tuno užtepėlę papuoškite smulkintais IKI krapais ir patiekite su česnakiniu batonu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai