Ingredientai

Salotos 5 šakelės
Svogūnai 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinų sultys pagal skonį
Sojos padažas pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.

Avinžirnius ir tuną nusunkite.

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.

Salotų lapus nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite.

Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais, druska. Apšlakstykite citrinos sultimis, sojų padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai