Ingredientai

Savo sultyse konservuotas tunas 1 indelis
Konservuoti avinžirniai 1 indelis
Salotos 5 šakelės
Svogūnai 0.5 vnt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinų sultys pagal skonį
Sojos padažas pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.

Avinžirnius ir tuną nusunkite.

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.

Salotų lapus nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite.

Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais, druska. Apšlakstykite citrinos sultimis, sojų padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai