Ingredientai

Salotos 5 šakelės
Svogūnai 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinų sultys pagal skonį
Sojos padažas pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.

Avinžirnius ir tuną nusunkite.

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.

Salotų lapus nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite.

Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais, druska. Apšlakstykite citrinos sultimis, sojų padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais