Ingredientai

Obuoliai 5 vnt.
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 1 šaukštas
Miltai 1 puodelis
Sviestas 1 puodelis
Cukrus 0.5 puodelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir gana smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su cukrumi ir prieskoniais.

Trupiniams sumaišykite miltus su cukrumi.

Šaltą sviestą įtarkuokite į miltus. Trinkite tarp delnų, kol miltai taps „sviestiniai“.

Atskirkite saują sviesto miltų į šoną.

Likusius sviesto miltus sumaišykite su obuoliais.

Suberkite viską į kepimo indą. Išlyginkite ir ant viršaus užberkite atidėta miltų saują.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Skaniausia valgyti dar karštą su ledais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai