Ingredientai

sviesto 100 g
miltų 2 stiklinės
cukraus 50 g
avižinių dribsnių 0.5 stiklinės
obuolių vnt.
sviesto (kepimui) 50 g
cukraus (kepimui) 25 g
cinamono 2 a. š.
mėtos šakelių keletas
druskos žiupsnelis
Porcijos: 5
Obuolių pyragas – ir gardus bei jaukus vakaras garantuotas.

Gaminimo eiga

1. Sviestą, miltus, cukrų ir druską sutrinkite iki trupinių masės, tada įmaišykite avižinius dribsnius.

2. Kubeliais pjaustytus obuolius karamelizuokite keptuvėje su sviestu, cukrumi ir cinamonu. Karamelizuotus obuolius sudėkite į kepimo formą, ant viršaus sudėkite trupinius ir kepkite 180 °C temp. apie 35–40 min.

3. Papuoškite mėtų lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai