Ingredientai
sviesto
100
g
miltų
2
stiklinės
cukraus
50
g
avižinių dribsnių
0.5
stiklinės
obuolių
vnt.
sviesto (kepimui)
50
g
cukraus (kepimui)
25
g
cinamono
2
a. š.
mėtos šakelių
keletas
druskos
žiupsnelis
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Sviestą, miltus, cukrų ir druską sutrinkite iki trupinių masės, tada įmaišykite avižinius dribsnius.
2. Kubeliais pjaustytus obuolius karamelizuokite keptuvėje su sviestu, cukrumi ir cinamonu. Karamelizuotus obuolius sudėkite į kepimo formą, ant viršaus sudėkite trupinius ir kepkite 180 °C temp. apie 35–40 min.
3. Papuoškite mėtų lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai