Ingredientai
Konservuoti kukurūzai
sauja
Juodosios alyvuogės
sauja
Baltosios pupelės
sauja
Špinatai
sauja
Brokoliai
sauja
Svogūnai smulkinti
sauja
Žirneliai su ankštimis
sauja
Morkos supjaustytos
sauja
Kiaulienos faršas
500
g
Bulvės
5
vnt.
Česnakai
1
vnt.
Petražolės
sauja
Krapai
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iškepti faršą su svogūnu.
Atskirai beveik išvirti bulves, pupeles ir morkas. Tada viską sudėti į troškintuvą (pasilikti tik petražolių papuošimui), įpilti šiek tiek vandens ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje troškinti 15-20 min. – kol baigs virti bulvės, morkos, suminkštės pupelės.
Troškinimo trukmė priklausys nuo to, kaip ilgai bus virtos pupelės, bulvės ir morkos. Ir kokio dydžio supjaustytos pastarosios virs.
Troškinį lėkštėje papuošti petražole, krapais. Įdėti grietinės. Skanaus!
P.S. valgant karštą, atsargiai su alyvuogėmis – jose gali būti karšto sultinio.
Atsiliepimai