Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Druska 2 šaukšteliai
Grietinėlė 2 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Morkas supjaustykite griežinėliais.

2. Stipriai pasūdytame (2 šaukšteliai druskos) vandenyje 15 minučių apvirkite blauzdeles su morkomis.

3. Nupilkite vandenį ir gerai nuvarvinkite.

4. Sudėkite blauzdeles ir morkas į sviestu išteptą kepimo indą.

5. Pabarstykite tarkuotu muskatu, suberkite kardamono grūdelius ir užpilkite grietinėle.

6. Uždenkite dangčiu arba kepimo folija.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

8. Patiekite su orkaitėje keptomis, apskrudusiomis bulvėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba