Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Druska 2 šaukšteliai
Grietinėlė 2 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Morkas supjaustykite griežinėliais.

2. Stipriai pasūdytame (2 šaukšteliai druskos) vandenyje 15 minučių apvirkite blauzdeles su morkomis.

3. Nupilkite vandenį ir gerai nuvarvinkite.

4. Sudėkite blauzdeles ir morkas į sviestu išteptą kepimo indą.

5. Pabarstykite tarkuotu muskatu, suberkite kardamono grūdelius ir užpilkite grietinėle.

6. Uždenkite dangčiu arba kepimo folija.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

8. Patiekite su orkaitėje keptomis, apskrudusiomis bulvėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai