Ingredientai

Vištų blauzdelės 8 vnt.
Morkos 2 vnt.
Druska 2 šaukšteliai
Kardamonas 6 vnt.
Muskato riešutai žiupsnelis
Grietinėlė 2 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas supjaustykite griežinėliais.

Stipriai pasūdytame (2 šaukšteliai druskos) vandenyje 15 minučių apvirkite blauzdeles su morkomis.

Nupilkite vandenį ir gerai nuvarvinkite.

Sudėkite blauzdeles ir morkas į sviestu išteptą kepimo indą.

Pabarstykite tarkuotu muskatu, suberkite kardamono grūdelius ir užpilkite grietinėle.

Uždenkite dangčiu arba kepimo folija.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Patiekite su orkaitėje keptomis, apskrudusiomis bulvėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla