Ingredientai

Vištienos faršas 500 g
Svogūnai 1 vnt.
Kiaušiniai 1 vnt.
Druska 2 žiupsneliai
Pipirai žiupsnelis
Čiobreliai 0.5 šaukštelio
Pomidorai 5 vnt.
Saldžiosios geltonosios paprikos 2 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūną nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Sumaišykite su vištienos faršu.

Į faršą įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir čiobrelių.

Gerai išminkykite ir formuokite nedidelius kukulius.

paprikoms išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite stambesniais gabaliukais ir sumaišykite su paprikomis ir išspaustu česnaku.

Kepimo indą gausiai ištepkite sviestu. Įberkite pusę pomidorų mišinio ir paskleiskite plonu sluoksniu.

Sudėkite vištienos kukulius, į tarpus supilstykite likusį pomidorų mišinį.

Uždenkite dangčiu arba kepimo folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba