Ingredientai
Gaminimo eiga
Į vištienos faršą suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinius, įdėkite lydyto sūrelio ir sudėkite piene išmirkytą batoną (nusunkite nuo batonų perteklinį pieną).
Gerai išminkykite ir suformuokite nedidelius kotletus.
Sudėkite juos į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Užteks kepti, kai kotletai apskrus.
Kol kotletai kepa orkaitėje, sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną. Apkepkite svieste kol svogūnai gražiai paruduos. Supilkite sultinį ir maišant palaukite, kol užvirs.
Apskrudusius kotletukus sudėkite į keramikinį arba stiklinį kepimo indą, užpilkite padažu ir uždenkite dangčiu arba kepimo folija.
Troškinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 30-35 minutes.
Atsiliepimai