Ingredientai

Batonas 4 riekelės
Pienas 150 ml
Lydytas sūrelis 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Į vištienos faršą suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinius, įdėkite lydyto sūrelio ir sudėkite piene išmirkytą batoną (nusunkite nuo batonų perteklinį pieną).

Gerai išminkykite ir suformuokite nedidelius kotletus.

Sudėkite juos į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Užteks kepti, kai kotletai apskrus.

Kol kotletai kepa orkaitėje, sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną. Apkepkite svieste kol svogūnai gražiai paruduos. Supilkite sultinį ir maišant palaukite, kol užvirs.

Apskrudusius kotletukus sudėkite į keramikinį arba stiklinį kepimo indą, užpilkite padažu ir uždenkite dangčiu arba kepimo folija.

Troškinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 30-35 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis