Ingredientai
svogūnų
0.5
kg
aliejaus
2
v. š.
pomidorų
2
kg
juodųjų pipirų
žiupsnelis
cukraus
50
g
druskos
1
šaukštas
citrinos žievelės
0.5
vnt.
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę pilkite aliejų, suberkite pjaustytus svogūnus ir juos apkepkite. Sudėkite pomidorus, pipirus, cukrų, druską, įtarkuokite citrinos žievelės ir troškinkite apie 1 valandą ant silpnos kaitros.
2. Troškintus pomidorus supilkite į šiltus, švarius stiklainius, apverskite ir atvėsinkite.
PATARIMAI:
* Galite naudoti padažams, sriuboms, salotoms, mėsos marinavimui, kepinių įdarams bei troškiniams.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai