Ingredientai
Višta
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Grietinėlė
1
stiklinė
Malti džiūvėsėliai
3
šaukštai
Kardamono grūdeliai
4
vnt.
Druska
2
žiupsneliai
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištą išdarinėkite ir supjaustykite gabalais, o morką - griežinėliais.
Vištieną kartu su morka dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirkite 15 min. Paskui dėkite į keptuvą, užpilkite grietinėle, suberkite prieskonius ir uždengus troškinkite 30 min. Baigiant troškinti, suberkite džiūvėsėlius ir susmulkintas petražoles.
Patiekite su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai