Ingredientai
Vištų šlaunelės
4
vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
8
vnt.
Česnakai
6
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
1
šaukštelis
Šalavijai
1
šaukštelis
Rozmarinai
1
šaukštelis
Vištienos sultinys
200
ml
Raudonas sausas vynas
100
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite vištų blauzdeles taip, kad apskrustų iš abiejų pusių (iškepti neturi, turi apskrusti).
Sudėkite blauzdeles į troškinimo puodą ar indą.
Į tarpelius sudėkite vyšninius pomidorus, nuluptas česnako skilteles.
Pabarstykite druska, pipirais, čiobreliais, šalavijais ir rozmarinais.
Užpilkite sultiniu, įpilkite vyno, uždenkite ir troškinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Atsiliepimai