Ingredientai

Česnakai 6 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 šaukštelis
Šalavijai 1 šaukštelis
Rozmarinai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite vištų blauzdeles taip, kad apskrustų iš abiejų pusių (iškepti neturi, turi apskrusti).

Sudėkite blauzdeles į troškinimo puodą ar indą.

Į tarpelius sudėkite vyšninius pomidorus, nuluptas česnako skilteles.

Pabarstykite druska, pipirais, čiobreliais, šalavijais ir rozmarinais.

Užpilkite sultiniu, įpilkite vyno, uždenkite ir troškinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena