Ingredientai

Česnakai 6 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 šaukštelis
Šalavijai 1 šaukštelis
Rozmarinai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite vištų blauzdeles taip, kad apskrustų iš abiejų pusių (iškepti neturi, turi apskrusti).

Sudėkite blauzdeles į troškinimo puodą ar indą.

Į tarpelius sudėkite vyšninius pomidorus, nuluptas česnako skilteles.

Pabarstykite druska, pipirais, čiobreliais, šalavijais ir rozmarinais.

Užpilkite sultiniu, įpilkite vyno, uždenkite ir troškinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai