Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Morkos 2 vnt.
Rozmarinai 1 šaukštelis
Čiobreliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištų ketvirčius perpjaukite per pusę ir įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Apkepkite svieste, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.

Suberkite pjaustytas morkas, svogūnus, pievagrybius, įpilkite sultinio, raudono vyno ir uždenkite dangčiu.

Suberkite rozmarinus ir čiobrelius.

Troškinkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba