Ingredientai

Vištų šlaunelės 4 vnt.
Vyšniniai pomidoriukai 8 vnt.
Česnakai 6 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 šaukštelis
Šalavijai 1 šaukštelis
Rozmarinai 1 šaukštelis
Vištienos sultinys 200 ml
Raudonas sausas vynas 100 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite vištų blauzdeles taip, kad apskrustų iš abiejų pusių (iškepti neturi, turi apskrusti).

Sudėkite blauzdeles į troškinimo puodą ar indą.

Į tarpelius sudėkite vyšninius pomidorus, nuluptas česnako skilteles.

Pabarstykite druska, pipirais, čiobreliais, šalavijais ir rozmarinais.

Užpilkite sultiniu, įpilkite vyno, uždenkite ir troškinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla