Ingredientai

Vištų ketvirčiai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Pievagrybiai 12 vnt.
Vištienos sultinys (stiprus) 1 stiklinė
Raudonas sausas vynas 0.5 stiklinės
Rozmarinai 1 šaukštelis
Čiobreliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištų ketvirčius perpjaukite per pusę ir įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Apkepkite svieste, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.

Suberkite pjaustytas morkas, svogūnus, pievagrybius, įpilkite sultinio, raudono vyno ir uždenkite dangčiu.

Suberkite rozmarinus ir čiobrelius.

Troškinkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla