Ingredientai

Triušis 1 vnt.
Druska 0.5 a. š.
Juodieji pipirai pagal skonį
Miltai 3 šaukšteliai
Baltas vynas 0.3 puodelio
Kario pasta 1 a. š.
Morkos 1 vnt.
Džiovinti raudonėliai a. š.
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Triušį supjaustykite gabalais ir apvoliokite miltuose.

2. Apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus.

3. Į puodą sudėkite smulkintą saliero stiebą, svogūną, morką, triušienos gabalėlius, čiobrelius, pagardinkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir užpilkite konservuotais pomidorais, kario pasta, baltu vynu.

4. Pagardinkite čiobreliais ir raudonėliais ir uždengus dangčiu dėkite į 190 C orkaitę ir troškinkite 1.5 val.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai